Se det, sig det og syng det!

Nu tilbydes en spændende dag, hvor sangere og korentusiaster med interesse for de bibelske tekster og kormusik mødes på tværs af erfaring og alder sammen med dirigenten Saul Zaks og Klaus Højgaard Laursen fra Bibelen Live. Saul Zaks er dirigent for Syddansk Universitets Symfoniorkester og Kammerkor, og arbejder som korsyngemester for DR Radiokoret. Han er opvokset i Israel, hvor han har undervist og dirigeret på The Jerusalem Academy of Music & Dance. Saul Zaks har endvidere samarbejdet med landets mest anerkendte orkestre og kor.

Til denne workshop med Saul Zaks og Klaus Højgaard Laursen bliver der både mulighed for at lytte til bibeltekster, selv lære en tekst udenad og ikke mindst synge bibeltekster på hebraisk!
 

Her kan den enkelte stifte bekendtskab med en hel række korværker af en dirigent, som har en naturlig tilgang til det hebraiske sprog og til de bibelske tekster på originalsproget i særdeleshed. Idéen er at fordybe sig i de smukke originale bibelske tekster på hebraisk og i den musik som er relateret til dem og derved nå langt ind i kormusikkens fantastiske univers. Deltagerne vil møde begreber som korklang, ensembleklang, frasering og artikulation. Det bliver spændende musikalske fortolkninger og udfordringer i samarbejde med en inspirerende dirigent.

I dette møde med to mennesker, som på hver sin måde har arbejdet med bibelteksterne, vil du få forbedret både dine musikalske evner og dine evner til at huske og formidle tekster. Alt dette mens rummet fyldes af musik og bibeltekster fra tidlig morgen til sen aften.