... men jeg siger jer!

I 2016 kunne Bjergprædiken Live opleves første gang til Bibelen Lives 5 års jubilæum. Denne tekst er formentlig den mest citerede tale i verdenshistorien og til et arrangement med Bibelen Live kan du opleve den reciteret fra ende til anden. Siden første gang har jeg bl.a. reciteret Bjergprædikenen til flere gudstjenester, hvilket har været en stor glæde for mig. En fantastisk oplevelse var det også at recitere ordene på Saligprisningernes Bjerg i november 2016, hvor jeg var rejseleder på en tur til Israel, for at opleve teksterne på rette sted. I 2018 rejser jeg igen til Israel og du kan komme med. Læs mere herBjergprædikenen Live kan også bruges som oplæg for en snak med konfirmander eller til en sogneaften, hvor man først hører hele Bjergprædiken i sammenhæng og derefter taler om indholdet. Det tager ca. 20 min. at lytte til Bjergprædikenen i sin helhed.
 
En alternativ måde kunne være, at høre teksten i mindre dele og imellem disse korte recitationer have stilhed eller musik, hvorunder man kunne reflekterer over Jesu ord. Hele teksten er taget fra Matthæusevangeliet kap. 5-7.

Billedet til ventre er taget ud over Saligprisningernes Bjerg, hvor Jesu ord i Bjergprædikenen lød for første gang for 2000 år siden. Vil du opleve Bjergprædikenen Live netop dér, så tag med Bibelen Live til Israel i 2018. Se mere her.