I september 2023 var vi i Israel med "Bibelen Live på rette sted". Tak til Klaus for hans gode måde at være rejseleder på! Klaus har et tillidsvækkende væsen og god humor, hvilket han lod os mærke. Hans måde at recitere på stederne, det skete... det var helt fantastisk. Tak for det. Det  var trosopbyggende... præcist som vi havde håbet. At Klaus så oven i formåede at få os koblet godt sammen som et team ... det var en kæmpe bonus. Vi vil varmt anbefale turen til alle!!!
 
Claus & Lisbeth Hundevad

 

Jeg deltog i "Professoren og Performeren". En helt igennem fremragende oplevelse! Fuldstændig fantastisk var det da Klaus opførte Samson Live. Tættere på kommer man vist ikke, med let forståelig tekst fra Bibelen 2020, Klaus ord og kropssprog! Hele teksten sås levende i mit hoved som billeder imens, og de er der endnu! Lige fra gys over at "se" ham hente honning ud af et kadaver og spise det, til trætheden over de plagsomme kvinder som han til sidst, mod bedre vidende, giver efter for bare for at få lidt fred. Jeg så ham med fletningerne og hvordan hans hår blandede sig med stoffet i væven. Hvordan han kunne få det revet fri uden skade på det er et godt spørgsmål! Lyden fra saksen der til sidst skærer de lange fletninger af, runger i mine øre, og det forfærdelige i at det er at "klippe navlestrengen" til Gud, som altid har været ham nær! Og så tempelscenen. Larmende, vibrerende stemning! Taktfast råben efter Samson! Og Gud hører Samson til sidst! Bagefter viden om oversættelsen ved Nicolai Winther-Nielsen, og så levende interaktion mellem de to og tilhørerne. En oplevelse der på det varmeste kan anbefales!

Margrethe Bang Rye Kofod, Teologistuderende og Jordemoder

 

Tak Klaus for på en ny måde at blive suget ind i biblen. Man får også tid til at tænke om tingene, efter at du har gjort dem levende med din fortælling.

Flemming Jellinghof

 

Nu har jeg været præst i 27 år og læst juleevangeliet flere hundrede gange. Men i år - hvor jeg for første gang efter Klaus' besøg hos os - fik inspiration til at lære Lukas 2,1-20 udenad - har juleevangeliet åbnet sig for mig på en ny måde. Jeg oplever indefra, at det virkelig er "den store glæde for hele folket", som Lukas beretter om, og jeg mærker, at glæden og ærefrygten har det med at forplante sig til dem, der lytter. Kraften i Lukas' ord er stor!


Sognepræst Birgitte Molin, Simon Peters Kirke i Kolding

 

En fremragende aften med "Professoren og Performeren". Både underholdende, lærerig, horisontudvidende, øjen- og ører-åbnende. Gribende fortællekunst leveret af Klaus, der gav os alle en fornemmelse af at komme meget tæt på og dybt ind i teksten om Samson og dermed berøre vores liv så mange år på afstand af tilblivelsestidspunktet.

Dette fulgt op af Nicolais meget engagerede og medrivende beretning om bibelovesættelsesarbejde, der imponerede mange. En rigtig god kombination med professor og performer.

Vores varmeste anbefaling her fra menigheden

Sognepræst Helle Viuf

 

Kære Klaus! Jeg overværede din fremførelse af Markusevangeliet i frimurerlogen i Holstebro i går. Det var en fantastisk oplevelse. Du har det levende ord i din magt. Aldrig har jeg følt Jesu ord være mere nærværende, end de var i går. Jeg er ikke helt den samme i dag, som jeg var i går og det er pga. din fremførelse. Du har en mission, som jeg af hjertet håber, at du holder fast i. Må Gud være med dig.

Anker Blæsberg

 

Kære Klaus. Da du gik på med Markus-evangeliet, sagde du at det ville vare to timer, og jeg tænkte: "Godt jeg har mit strikketøj med - ellers ville jeg simpelthen falde i søvn!" Wouv, hvor var det fantastisk, fængslende og forrygende godt. Du formåede at fange mig (og alle de andre), så jeg fik slet ikke strikket! Tiden fløj afsted! TAK.

Birgit Kofod

 

Stor tak til Klaus for en ordret og levende genfortælling af mit yndlings-evangelium i Rønnevangskirken i søndags. Det var intet mindre end fantastisk, at opleve den ellers længst bortglemte klassiske fortællekunst blomstre i fuldt flor med brug af både kropssprog, variation i stemmeføring og intonation, kunstpauser – og alt tilpasset historiens øjeblikkelige stemning. Alt i alt var det en særdeles nærværende genfortælling af ”det levende ord” og jeg vil stærkt anbefale andre at gå ind og opleve Klaus og Bibelen Live, hvis de kommer på jeres kanter - også denne verdens tvivlende Thomas'er og godhjertede gudløse.

Bent Lindow

 

Vi havde den udsøgte fornøjelse af at lytte til Paulus - undskyld Klaus - i Galten Valgmenighed for nylig. Pludselig sidder man der og kan høre og se Paulus gå rundt og diktere brevet for skriveren. Paulus som ellers kan være lidt kringlet og teologisk, bliver på en ny måde nutidig og relevant. Jeg elsker bibelhistorier - især når de bliver fortalt med levende ord!

Daniel Søgaard Lind. Præst i Århus Bykirke

 

I efteråret havde vi fornøjelsen af, at høre Filiperbrevet live ved Klaus Laursen. Det var levende, intenst og gribende. Med sin personlighed og evner formår Klaus at fastholde lytterens fulde opmærksomhed. Efter vi havde hørt Filiperbrevet introducerede Klaus værktøjer til selv at gå i gang med udenadslære. Det var lærerrigt og samtidigt interessant at høre Klaus fortælle om hvad udenadslære kan gøre ved ens trosliv. Jeg vil varmt anbefale enhver at høre Klaus fremføre bibelen live.

Henrik Kildahl. Daværende leder af discipelskolen Annex

 

Klaus besøgte Kasted kirke ved Aarhus palmesøndag 2012 med sit Filipperbrev. Ja, det er godt nok Paulus'  brev, men denne aften var det Klaus'. Og så blev det vores. Ganske langsomt blev det vores. Dér sad vi i vores menighed og fik nyheder fra Paulus gennem Klaus. Vi fik også lavet en liste over menighedsmedlemmer, der er villige til at lade Timotheus bo hos sig, når han kommer! TAK.

Sognepræst Lars Lindgrav Sörensen, Tilst-Kasted

 

Kære Klaus. Tak for "Davids Salmer Live" som vi fik lov til at opleve i Bevtoft kirke i går aftes. Du har en fantastisk gave til at lære udenad - tak at du bruger den til at gøre Bibelens ord levende for os. Din formidling af teksterne er levende og fængende. Du fik mig til at spejle mig i Davids liv, tro og tanker. Tak for det!

Peter Glistrup, Bevtoft

 

Klaus ble Paulus og vi, publikum, ble menigheten i Filippi! Det var en fantastisk opplevelse som kan anbefales på det sterkeste - Bibelen ble virkelig levende! Det var også veldig flott å ha 'brainstorm' om våre tanker og følelser omkring teksten etterpå. Klaus er åpenbart både en fremragende 'skuespiller' og teolog!

Ellen Cathrine Jørgensen

 

Klaus laursen har over tre formiddage reciteret og genfortalt fra Markusevangeliet for vores mange konfirmander her i Ry, og de har selv lært en bibeltekst, som de i kraft af Klaus memoteknik har lagret på langtidshukommelsen, og som de nu derfor har med sig resten af livet. Det har været en rigtig god oplevelse både for os præster og konfirmander, og han holdt hele forsamlingen fanget i de tre timer hvert besøg varede. Kan kun give ham de bedste anbefalinger til et konfirmandundervisningsforløb.

Sognepræst i Ry, Jesper Hanneslund

 

Jeg var i dag til super inspirerende workshop med Klaus Laursen på vores provstikonvent. Klaus reciterede først dele af Markusevangeliet på en imponerede levende måde. Det var næsten som at være der. Dernæst gav han et oplæg med tanker og gode fif til at lære teksten udenad og formidle den - og så skulle vi selv prøve på epistelteksten til søndag i næste uge. Det var en øjenåbner for mig, hvor meget mere man selv får ud af teksten, når man lærer den udenad – og at det godt kan lade sig gøre. Jeg håber, at jeg får frimodighed til at bruge recitationen som formidlingsredskab.

Jóannis Fonsdal

 

Tak for en inspirerede formiddag i Baptistkirken i Rønne i dag. Du var med til at gøre Guds ord levende for mig. Tak for ny inspiration til i fremtiden at læse og arbejde anderledes med Bibelen end jeg tidligere har gjort. Ønsker dig Guds velsignelse i dit arbejde.

Charlotte Lund

 

I aftes mødte vi i Holstebro Kirke Paulus´ brev til Filipperne som levende ord. Følelsen af at høre som de gjorde første gang var meget stærk. Vi sugede ordene til os, oplevede nærværet, intensiteten. Vi var filipperne. Og Paulus skrev til os. Det var meget givende! TAK!

Erik Ladegaard

 

Jeg har to gange oplevet Klaus' formidling af Filipperbrevet - og selv om jeg som teolog og som bibellæser er rimeligt fortrolig med det, er det en fornyende oplevelse. Det blev en understregning af, at selv de skrevne tekster i NT har noget mundtligt over sig.

Leif Andersen

 

Imponerende! Klaus optræder med stor naturlighed og sikkerhed, hvilket gør det til en gribende oplevelse at lytte til ham. Jeg giver Klaus min varmeste anbefaling.

Hanne Dalsgaard, Sanger og konsulent, Indehaver af Captivator.Til en fagdag for konfirmander havde vi besøg af Klaus Laursen og Hans Jørn Østerby. Som afslutning på dagen gik vi i kirken for at høre ”De ni læsninger”. Klaus reciterede bibeltekster og Hans Jørn bandt dem sammen med få ord og sange. En virkelig dejlig oplevelse – hvor vi nåede bibelen igennem på 75 minutter!

Tina Juhl Søgaard, Kirke- og kulturmedarbejder

 

Kære Klaus og Hans Jørn

Tusind tak for en virkelig god oplevelse med påsken fortalt i ord og musik. I ramte i hvert tilfælde noget i mig som jeg troede var glemt i hverdagens travlhed. Og musikken og sangene passede bare så godt til biblens tekst så jeg kan kun sige at i passer godt sammen.

Else Nielsen