Bibelen Live på rette sted!

I 2016, 2018, 2019 og 2022 var Bibelen Live på tur til Israel for at recitere bibelteksterne på rette sted! Deltagerne oplevede hele Markusevangeliet dramatiseret rundt på de steder, hvor det hele skete. Desuden hørte vi juleevangeliet i Betlehem og Bjergprædikenen på Saligprisningernes Bjerg og besøgte mange andre steder. D. 14. - 22. september laver jeg endnu en tur sammen med Felix Rejser, så se programmet her, hvis du gerne vil med og opleve Bibelen Live på rette sted.

Jeg glæder mig til, måske sammen med dig i fremtiden, at opleve landet og teksterne på denne helt speciele måde og desuden møde spændende mennesker og høre deres historier. Du kan se billeder fra mine ture nederst på denne side eller inde på Bibelen Lives facebookside.

Jeg tager også gerne med på jeres egen sognerejse, skolerejse eller lignende. I tilrettelægger turen selv eller i samarbejde med mig. Med Bibelen Live på rette sted, får I en helt unik oplevelse, ved at få teksterne reciteret og dramatiseret - lige der, hvor det hele skete! Kontakt mig for mere info om muligheder og priser.

Herunder kan du se video med fotos fra mine første ture til Israel. Næste tur med Bibelen Live på rette sted bliver i maj 2021. Jeg vil her på siden ligge info ud ang. den tur, så snart jeg ved mere.