Bibelen Live på rette sted!

I 2018 var Bibelen Live igen på tur til Israel for at recitere bibelteksterne på rette sted! Deltagerne oplevede hele Markusevangeliet dramatiseret rundt på de steder, hvor det hele skete. Desuden hørte vi juleevangeliet i Betlehem og Bjergprædikenen på Saligprisningernes Bjerg og besøgte mange andre steder.

Nu gør jeg det igen! :-) D. 8.-16. september kan du komme med på næste rejse med Bibelen Live til Israel. Det er en rejse jeg laver sammen med Felix Rejser og med på turen er som rejseleder Jens Borg Spliid, som til daglig er sognepræst i Nexø på Bornholm.

Vi glæder os til, måske sammen med dig, at opleve landet og teksterne på en helt speciel måde og desuden møde spændende mennesker og høre deres historier. Du kan se billeder fra mine ture nederst på denne side.

Recitation fra Markus kap. 1 ved Jordanfloden.

Klik her og se hele programmet.

Jeg tager fortsat også gerne med på jeres egen sognerejse eller lignende. I tilrettelægger selv turen og får - vha. Bibelen Live - en helt unik oplevelse, ved at få teksterne reciteret og dramatiseret på rette sted! Kontakt mig for mere info om muligheder og priser.