Bibelen Live på rette sted!

I 2016, 2018 og 2019 var Bibelen Live på tur til Israel for at recitere bibelteksterne på rette sted! Deltagerne oplevede hele Markusevangeliet dramatiseret rundt på de steder, hvor det hele skete. Desuden hørte vi juleevangeliet i Betlehem og Bjergprædikenen på Saligprisningernes Bjerg og besøgte mange andre steder. Næste tur bliver igen et samarbejde med Felix Rejser og sognepræst Jens Borg Spliid skal være rejseleder. Denne tur skulle have været i 2021, men blev desværre udsat. Men alt ser ud til, at vi nu gennemføre turen fra d. 2. - 10. oktober 2022. Der er i skrivende stund endnu ledige pladser, så kig ind på Felix Rejsers hjemmeside og bestil rejsen, hvis du vil med.

Jeg glæder mig til, måske sammen med dig i fremtiden, at opleve landet og teksterne på denne helt speciele måde og desuden møde spændende mennesker og høre deres historier. Du kan se billeder fra mine ture nederst på denne side eller inde på Bibelen Lives facebookside.

Jeg tager også gerne med på jeres egen sognerejse eller lignende. I tilrettelægger turen selv eller i samarbejde med mig. Med Bibelen Live på rette sted, får I en helt unik oplevelse, ved at få teksterne reciteret og dramatiseret - lige der, hvor det hele skete! Kontakt mig for mere info om muligheder og priser.

Herunder kan du se video med fotos fra mine første ture til Israel. Næste tur med Bibelen Live på rette sted bliver i maj 2021. Jeg vil her på siden ligge info ud ang. den tur, så snart jeg ved mere.