Bibelen Live på rette sted!

I 2016, 2018 og 2019 var Bibelen Live på tur til Israel for at recitere bibelteksterne på rette sted! Deltagerne oplevede hele Markusevangeliet dramatiseret rundt på de steder, hvor det hele skete. Desuden hørte vi juleevangeliet i Betlehem og Bjergprædikenen på Saligprisningernes Bjerg og besøgte mange andre steder.

Næste tur bliver igen et samarbejde med Felix Rejser og Jens Borg Spliid, som var rejseleder i 2019. Denne tur kommer til at ligge i maj 2021. Hold øje med hjemmesiden og tilmeld dig evt. mit nyhedsbrev her.

Jeg glæder mig til, måske sammen med dig i fremtiden, at opleve landet og teksterne på denne helt speciele måde og desuden møde spændende mennesker og høre deres historier. Du kan se billeder fra mine ture nederst på denne side eller inde på Bibelen Lives facebookside.

Recitation fra Markus kap. 1 ved Jordanfloden.

Jeg tager også gerne med på jeres egen sognerejse eller lignende. I tilrettelægger selv - eller sammen med mig - turen. Med Bibelen Live på rette sted, får I en helt unik oplevelse, ved at få teksterne reciteret og dramatiseret - lige der, hvor det hele skete! Kontakt mig for mere info om muligheder og priser.

OBS: I videoen herunder taler jeg konkret om en tur i september 2019. Den er selvsagt afholdt. Men fortvivl ikke, for næste tur bliver i maj 2021. Jeg vil her på siden ligge info ud ang. den tur, så snart jeg ved mere. Jeg arbejder jeg på at ændre det indtalte i videoen. Beklager, hvis det har givet anledning til undren.