Bibelen Live på rette sted!

I 2016, 2018 og 2019 var Bibelen Live på tur til Israel for at recitere bibelteksterne på rette sted! Deltagerne oplevede hele Markusevangeliet dramatiseret rundt på de steder, hvor det hele skete. Desuden hørte vi juleevangeliet i Betlehem og Bjergprædikenen på Saligprisningernes Bjerg og besøgte mange andre steder.

Jeg håber meget at gøre det igen, men skal lige aftale hvornår og med hvem! :-) Næste tur bliver formentlig enten i 2020 eller 2021, men hold øje med hjemmesiden og tilmeld dig evt. mit nyhedsbrev her.

Jeg glæder mig til, måske sammen med dig i fremtiden, at opleve landet og teksterne på en helt speciel måde og desuden møde spændende mennesker og høre deres historier. Du kan se billeder fra mine ture nederst på denne side eller inde på Bibelen Lives facebookside.

Recitation fra Markus kap. 1 ved Jordanfloden.

Jeg tager fortsat også gerne med på jeres egen sognerejse eller lignende. I tilrettelægger selv turen og får - vha. Bibelen Live - en helt unik oplevelse, ved at få teksterne reciteret og dramatiseret på rette sted! Kontakt mig for mere info om muligheder og priser.