Bibelteksten ned i øjenhøjde

Ønsker I et arrangement for konfirmander eller andre unge, så er det muligt, at få Markus Live i en alternativ udgave, hvor jeg både reciterer og genfortæller. Her er flere muligheder ifht. hvor meget jeg reciterer ordret og hvor meget jeg genfortæller med egne ord. Kontakt mig med jeres tanker og ønsker, så finder vi en løsning, som også passer tidsmæssigt til jeres program. I kan naturligvis også vælge at tage et af de kortere skrifter eller en workshop, hvor de unge selv skal lære tekster udenad.

Hvis I vil vide hvad andre har oplevet til sådan et arr. med Bibelen Live for konfirmander, så læs hvad de skrev efter mit besøg i Fjerritslev Kirke.

Konfirmand udtaler:

"Noget som jeg ellers synes var kedeligt, blev pludselig meget interessant!"

Marius 7.kl. på Nørreskovskolen, Guderup, Nordals.

Som man kan se på billedet ovenfor, så kan Markus Live godt fange de unge mennesker. Billedet er taget på Hedemøle Efterskole.

Flere gange har jeg også reciteret for børn helt ned til 0. klasse. Så længe vi ikke beder dem sidde stille i for lang tid af gangen, så kan de sagtens lytte til disse tekster. Det kan være uddrag fra Markusevangeliet, men kunne også være Samson Live, da teksten her er på nudansk og nemmere for dem at forstå.