Så kan du lære det!

Når jeg er ude med Bibelen Live, spørger folk ofte om jeg har klæbehjerne, hvilket jeg svarer klart nej til! Derefter spørger mange typisk, hvordan jeg  har lært så mange tekster udenad. Derfor tilbyder jeg denne workshop, som bl.a. henvender sig til præster og andre, som til daglig formidler ord og læser tekster højt for en forsamling. Workshoppen kan være for konfirmander, præster og alle andre, da det ikke mindst handler om, hvad man selv kan få ud af, at arbejde med tekster på denne måde. I kan også bestille en fælles workshop med Bibelen Live og Captivator. Se mere nederst på siden.

workshop, bibelen, udenad, tekst udenad, lære udenad, formidle, live

Foto: Elisabeth Høgh Østergaard Pedersen

Bibelen Live og Captivator

I 2018 havde jeg fornøjelsen af, at medvirke med Bibelen Live til en workshop sammen med Hanne Dalsgaard, som er indehaver af Captivator. Denne oplevelse vil vi gerne tilbyde til mange andre. En workshop med Bibelen Live og Captivator vil naturligvis indeholde en bibelrecitation. Derefter vil jeg undervise i, hvordan I kan lære en tekst udenad og få den ind under huden på en ny måde. I anden del af workshoppen vil Hanne give en effektiv træning af jeres personlige kommunikation, så I, med udgangspunkt i kropssprog, autentisitet og nærvær, bliver bedre til at få det I fik ind under huden ud over scenekanten.

Hanne er uddannet sanger og har været med til at give flere hundrede koncerter i både ind- og udland. Hanne har siden 2008 været selvstændig og trænet erhversledere, lærere, politikere, præster og sangere m.fl. Hanne er nysgerrig efter netop dit/jeres potentiale og hun elsker at finde praktiske og helt konkrete redskaber, der er simple nok til, at de virker med det samme.

Workshop på Hedemølle Efterskole, hvor eleverne er i fuld gang med at lære en tekst udenad.

Workshoppen har tre dele:

  • Først skal I lytte og opleve Bibelen Live. Hvilken tekst og hvor meget aftaler vi og I kan se mulighederne her.
  • Derefter vil jeg fortælle hvordan jeg arbejde med teksten. Dette gælder både med hensyn til at lære udenad og med hensyn til at formidle indholdet for andre.
  • Det tredje - og vigtigste - er, at I selv skal prøve at lære noget udenad og formidle det for hinanden. Dette kan være en tekst, som I vælger hjemmefra (ca. 100-150 ord) eller en jeg vælger for jer. For præster kunne det f.eks. være den kommende søndags prædiketekst.

 

Hanne Dalsgaard.

Denne fælles workshop med Bibelen Live og Captivator er oplagt for præster til f.eks. et provstikonvent. Men indholdet kan bringe alle, som er vant til at kommunikere, et skridt mere i den rigtige retning.