Nyhedsmail for Bibelen Live

Ønsker du at modtage nyheder fra Bibelen Live 3-4 gange om året, så send "Nyhedsmail" og din mailadresse. Nederst på denne side kan du læse sidste nyhedsmail, som jeg sendte ud i december 2018.

I ønskes Godt Nytår!
Et nyt år ligger foran os og jeg håber igen i år at få lov at leve fuldtids af mit arbejde med Bibelen Live. Det ser fornuftigt ud med aftaler, men der er alligevel stadig god plads i kalenderen både i foråret, men ikke mindst i efteråret. Kontakt mig endelig. Ønsker du bare at møde op til et af de offentlige arrangementer rundt i landet, så tjek min altid opdaterede kalender her.
 
Johannes' Første Brev Live
I øvelokalet går det planmæssigt fremad med at lære Johannes' Første Brev udenad. Jeg har allerede nogle aftaler til sommer hvor jeg glæder mig til at recitere dette brev. Johannes skriver på en lidt anderledes måde end f.eks. Paulus. Her tales der til de "kære børn" og der tales meget om lys og mørke og ikke mindst om kærligheden. "Gud er kærlighed" og "vi elsker fordi han elskede os først" er bare to af de kendte citater fra dette brev. Læs mere her.
 
500 gange med Bibelen Live! :-)
Netop i dag, torsdag d. 17. jan., reciterer jeg Markusevangeliet i Tyrstrup Kirke. Det er ikke en helt alm. aften, for det er mit arrangement nr. 500 med Bibelen Live. Da jeg stod første gang i 2011 og recitererede Filipperbrevet, havde jeg vist ikke troet at jeg skulle nå hertil. Men nu håber jeg, at jeg får mulighed for at gøre dette i mange år endnu! Jeg elsker mit arbejde og nyder at komme rundt og dele bibelens ord på denne måde. Håber vi ses derude! :-)
 
Kom til Himmelske Dage på Heden
Der er mange gode grunde til at tage til Himmelske Dage på Heden i Kristi Himmelfartsferien i maj! En af dem er, at du også der kan opleve Bibelen Live. Både som en del af programmet, men du kan også kigge forbi på Mulighedernes Marked og få en snak med mig om hvilke muligheder der er for at få Bibelen Live til din kirke eller skole eller lignende. Se mere her.
 
Bibelen Live til Israel med Felix Rejser
De første billetter er allerede solgt, men jeg håber vi bliver mange flere, som tager på tur med Bibelen Live til Israel. Det er, som nævnt tidligere, d. 8.-16. september 2019, hvor du kan opleve Bibelen Live på rette sted. Hele programmet kan læses her. I kan også fortsat selv invitere Bibelen Live med på jeres egen sognetur eller lignende. Se mere her.