Nyhedsmail for Bibelen Live

Ønsker du at modtage nyheder fra Bibelen Live 3-4 gange om året, så send "Nyhedsmail" og din mailadresse. Nederst på denne side kan du læse sidste nyhedsmail, som jeg sendte ud i august 2017.

Jonas Bog Live
I januar lagde Jonas Bog Live fra land. Denne beretning har noget at sige til både børn, unge og voksne. Konfirmanderne der var med ved første recitation, var helt opslugte. Et arrangement med Jonas Bog Live kan fint kombineres med recitation af andre tekster, hvis man ønsker det.
 
100 års jubilæum
2018 er jubilæumsår for traditionen med "de ni læsninger". I mange kirker i Danmark er disse tekster med til at skabe den helt rigtige julestemning. Bibelen Live har både De Ni Recitationer til jul og til påske. I kan selv stå for musik og sang eller I kan invitere Bibelen Live sammen med Hans Jørn Østerby.
 
Så kan du lære det
Det er altid en fornøjelse at få lov at give noget videre, som man selv er glad for. Jeg holder mange workshops for både konfirmander og voksne og glæder mig over at hjælpe mennesker til at opdage, at det med at lære bibeltekster udenad er muligt for alle! Måske du, som er præst, skulle foreslå det til næste provstikonvent?
 
Bibelen Live til Israel
Nu er det sikkert og vist! Anden tur med Bibelen Live på rette sted bliver en realitet d. 28. maj til d. 4. juni i år. Der er endnu ledige pladser, hvis nogen ønsker at rejse med og opleve bibelens tekster åbne sig på en helt speciel måde lige der, hvor det hele skete.
 
Bestil Bibelen Live i 2018
Ofte får jeg spørgsmålet: Kan du leve fuldtids af Bibelen Live? Svaret er: Lige nu kan jeg! Her i foråret har jeg kalenderen godt fyldt ud, men I skal endelig kontakte mig hvis I ønsker et arrangement i efteråret, hvor der stadig er god plads til flere aftaler.
 
Mange forskellige muligheder
Med Bibelen Live reciterer jeg forskellige tekster fra hele Bibelen og jeg gør det på mange forskellige steder. I sidste weekend var jeg f.eks. på Helsemesse i København og fik lov at dele bl.a. Bjergprædikenen med nogle mennesker med en stor åndelig interesse. Jeg er altid klar på nye ideer.