Nyhedsmail for Bibelen Live

Ønsker du at modtage nyheder fra Bibelen Live 3-4 gange om året, så send mig en mail herunder og skriv "Nyhedsmail" i beskedfeltet. Nederst på denne side kan du læse sidste nyhedsmail, som jeg sendte ud i september 2019.

Kirkens Forum
Torsdag d. 26. september - kunne man igen møde Bibelen Live på Kirkens Forum i Fredericia. Mange kiggede forbi og fik en snak om hvordan bibelrecitationer kan bruges i mange forskellige sammenhænge. Hver halve time havde jeg - fra min egne scene - en lille smagsprøve med uddrag fra en af mine mange bibelrecitationer.
 
Det Næste Skrift Live
Denne sommer var jeg afsted med Johannes' Første Brev Live for første gang. Det gik godt! :-) Da jeg har meget travlt dette efterår tøver jeg lidt med at kaste mig over en ny tekst og venter formentlig helt til foråret 2020. Jeg har desuden endnu ikke besluttet hvilken tekst jeg skal memorere næste gang, så skriv endelig, hvis du har et forslag. Bibelen Lives nuværende repertoire kan ses her.
 
Nye videoer fra Bibelen Live
Hen over sommeren har jeg lavet flere videoer med bibelrecitationer. Jeg har bl.a. lavet denne video med den første tekst jeg lærte udenad tilbage i 2011, da Bibelen Live begyndte. På min tur til Israel lavede jeg bl.a. denne video med lignelsen om den barmhjertige samaritaner - optaget midt ude i ørkenen på vejen fra Jerusalem til Jeriko, som Jesus beskriver det i lignelsen.
 
Stilleretræte på Hellig Kors Kloster
Lørdag d. 31. august medvirkede Bibelen Live på en retræte på Hellig Kors Kloster. Dette samarbejde gentages d. 15. august 2020, så sæt allerede nu kryds i kalenderen og læs herunder hvad en af deltagerne - sognepræst Jørgen Moeslund - skrev: "Jeg havde den store fornøjelse at opleve "Bibelen Live" på det skønne Hellig Kors Kloster på Dejbjerg Hede. Fra 9.00-18.00 var der fuldkommen stilhed, kun brudt af seks sitrende Markus-recitationer i klosterkirken ved Klaus Højgaard Laursen. Aldrig har jeg hørt noget lignende! Evangeliet fik nyt liv, og jeg opdagede sammenhænge og detaljer, som jeg mange gange har overset, når jeg har siddet med teksten foran mig. Jeg kan på det varmeste anbefale Bibelen Live!"
 
Bibelen Live er netop vendt hjem fra Israel
Fra d. 8.-16. september var Bibelen Live på sin tredje rejse til Israel for at endnu flere kunne opleve bibelteksterne reciteret på rette sted. Det var en skøn tur og du kan se billeder inde på Bibelen Lives facebookside. Jeg laver en tur igen enten i 2020 eller 2021, hvor du er velkommen! ;-) Man kan også fortsat invitere Bibelen Live med på ens egen sognetur, skolerejse eller lignende. Se mere her.
 
I 2020 kommer der en helt ny bibeloversættelse
Næste år kommer Bibelselskabet med en nudansk oversættelse af hele Bibelen. Mine recitationer vil fortsat primært være fra den autoriserede, men Samson Live er på nudansk. I kunne sætte fokus på dette med den nudanske, den autoriserede og bibeloversættelse i det hele taget, ved at invitere professor Nicolai Winther-Nielsen og Bibelen Live til Professoren & Performeren i 2020. Her får man både drama og lidt nørderi! ;-) Læs mere her.