Nyhedsmail for Bibelen Live

Ønsker du at modtage nyheder fra Bibelen Live 3-4 gange om året, så send "Nyhedsmail" og din mailadresse. Nederst på denne side kan du læse sidste nyhedsmail, som jeg sendte ud i august 2017.

Nyt spændende samarbejde
Når jeg laver arrangementer med De Ni Recitationer til jul og til påske, så spørger folk nogle gange om jeg også kan stå for musik og sang imellem recitationerne. Det kan jeg ikke, men nu har jeg fundet en der kan. Se mere her.

Bibelen Live til Israel
Som nævnt i tidligere nyhedsmail tager jeg i foråret 2018 igen til Israel og reciterer og dramatiserer bibelteksterne på rette sted! Der er endnu ledige pladser, så kontakt Unitas Rejser eller mig, hvis du/I ønsker at rejse med. Turen er fra d. 28. maj til d. 4. juni 2018. Se mere her.
 
Jesu Lignelser Live
"Guds Rige er ligesom..." Jesus talte ofte til mennesker i lignelser. Derfor har jeg lært mig nogle af de mest kendte, elskede og udfordrende lignelser udenad og tilbyder nu et arrangement, hvor der både er tid til at lytte, reflektere og samtale. Se mere her.
 
Jonas Bog Live
I øvelokalet arbejder jeg i øjeblikket på at lære Jonas Bog udenad. Det er ikke nogen lang bog, men den er ganske indholdsrig med vigtige temaer og en god fortælling, som helt sikkert kan fange både voksne og børn. Se mere her.
 
Kirkens Forum
Igen i år er Bibelen Live med til Kirkens Forum i Fredericia d. 29. og 30. sept. Jeg håber mange vil kigge forbi stand nr. D-3001, som man finder lige inden for døren og til højre. Der vil være korte bibelrecitationer fra mit repertoire og naturligvis skal vi bl.a. lytte til et par af Jesu lignelser. Se mere her.
 
Nye videoer
Der kommer ofte nye videoer til på min YouTube kanal. I foråret lavede jeg f.eks. en, hvor det ikke er mig selv, men mange andre, der reciterer teksten. Når muligheden er der, lægger jeg også små videoer ud med næste søndags prædikentekst. Se vedhæftet og mere her.