Nyhedsmail for Bibelen Live

Ønsker du at modtage nyheder fra Bibelen Live 3-4 gange om året, så send "Nyhedsmail" og din mailadresse. Nederst på denne side kan du læse sidste nyhedsmail, som jeg sendte ud i august/september 2018.

Johannes' Første Brev
Det kræver mere og mere tid, at holde de tekster ved lige, som jeg allerede har memoreret. Det er et arbejde, som jeg holder meget af, men jeg forsøger også fortsat at forny mit repertoire. Jeg har længe ønsket at lære Johannes' Første Brev udenad, og det er jeg så småt i gang med. Se mere her.
 
Bibelen Live alle steder!
For nylig lavede jeg en aftale om at medvirke til en privat fødselsdag. Dette afspejler noget, som altid har gjort sig gældende for mit arbejde med Bibelen Live: Jeg reciterer gerne bibelteksterne alle tænkelige steder. Har du nye ideer, så kontakt mig endelig. Se mere her.
 
Tradition og fornyelse til jul
I 2018 er det 100 år siden at tradtionen med "de ni læsninger" for alvor slog igennem i England. Jeg reciterer og dramatiserer læsningerne og kalder det De Ni Recitationer. Tradition og fornyelse er godt! Måske I skulle fejre de 100 år ved at høre teksterne på en helt anderledes måde end I plejer? Se mere her.
 
Tag Bibelen Live med til Israel
I foråret var Bibelen Live igen i Israel. Jeg håber på mange lignende ture med bibelteksterne reciteret på rette sted og er netop nu i gang med at planlægge den næste. Men I kan også selv lave en sognerejse eller lignende og invitere Bibelen Live med for at gøre jeres rejse til noget helt særligt. Se mere her.
 
Plads i kalenderen for efteråret 2018
Det er en stor glæde for mig, at jeg kan leve fuldtids af mit arbejde med Bibelen Live. I dette efterår er der endnu lidt plads i kalenderen, så tøv ikke med at kontakte mig også med kort varsel, hvis I f.eks. ønsker et godt opstartsarrangement for konfirmander eller lignende. Se mere her.
 
Brug Bibelen Lives videoer i gudstjenesten
Salme 139 er læsningen fra Det Gamle Testamente søndag d. 16. september. Jeg deler derfor en video jeg lavede for nogle år siden og I er naturligvis velkomne til at bruge den og de mange andre videoer jeg har lavet med recitation af bibeltekster. Se mere her.