Nyhedsmail for Bibelen Live

Ønsker du at modtage nyheder fra Bibelen Live 3-4 gange om året, så send "Nyhedsmail" og din mailadresse. Nederst på denne side kan du læse sidste nyhedsmail, som jeg sendte ud i maj 2019.

Det Næste Skrift Live
I øjeblikket arbejder jeg på at lære Johannes' Første Brev udenad og det er som altid fantastisk at mærke hvordan bibelteksten i denne proces kommer helt ind under huden på mig. Det er min plan, at jeg til efteråret vil kaste mig over en ny tekst. Jeg har endnu ikke besluttet hvilken, men skriv endelig, hvis du har et forslag. Bibelen Lives nuværende repertoire kan ses her.
 
Bibelen Live skal i fængsel!
Det har længe været et ønske for mig at få lov til, sammen med en fængselspræst, at besøge et af landets fængsler og recitere for de indsatte. Evangeliet er for alle! Jeg glæder mig til også at dele det, med de mennesker jeg møder der. Bibelen Live er relevant i rigtig mange forskellige sammenhænge og jeg er derfor altid klar til at tage imod nye ideer fra jer. Se kalenderen for Bibelen Live her.
 
Retræte på Hellig Kors Kloster
Lørdag d. 31. august kan du trække dig tilbage og blot lytte! Hellig Kors Kloster lægger rammer til en hel dags retræte, hvor vi sammen vil være stille. Fordelt over dagen kan du lytte til hele Markusevangeliet reciteret og dramatiseret af mig. Carsten Dalsgaard Hansen vil lede dagen og du kan læse mere om retræten og se hvordan du tilmelder dig her.
 
Kom til Himmelske Dage på Heden
I Kristi Himmelfartsferien kan man naturligvis også møde Bibelen Live til Himmelske Dage på Heden i Herning. Kig forbi på Mulighedernes Marked og få en snak om hvordan bibelrecitationer kan bruges i netop jeres sammenhæng. Hver halve time vil der i mit telt være en lille smagsprøve med uddrag fra en af mine recitationer. Bibelen Live er desuden en del af selve programmet, som du finder her.
 
Bibelen Live til Israel med Felix Rejser
Det er stadig muligt at komme med Bibelen Live til Israel d. 8.-16. september og opleve bibelteksterne reciteret på rette sted. Overvej om du skal give dig selv en uforglemmelig oplevelse! Hele programmet for turen kan læses her. Man kan også invitere Bibelen Live med på ens egen sognetur, skolerejse eller lignende. Se mere her.
 
Workshop førte til recitation til gudstjenester
I februar afholdt Bibelen Live en workshop i Christianskirken i Århus. Et par af deltagerne fik mod på at memorere bibeltekster og påskedag reciterede de i fællesskab søndagens tekster. Karsten Thorlund udtaler: "Vi har følt os enormt taknemmelige over muligheden for at prøve det af og vi har begge oplevet stor velsignelse ved arbejdet med teksterne undervejs. Der var overvældende positiv respons fra menigheden - og bedst af alt gik kommentarerne ikke på os eller på selve recitationen, men på at folk havde hørt teksten på en ny måde. Vi har derfor allerede en dialog i gang med en af kirkens præster, hvor vi taler om hvordan recitation kan blive et tilbagevendende element i gudstjenesten." Læs mere om workshops her.