Nyhedsmail for Bibelen Live

Ønsker du at modtage nyheder fra Bibelen Live 3-4 gange om året, så send "Nyhedsmail" og din mailadresse. Nederst på denne side kan du læse sidste nyhedsmail, som jeg sendte ud i december 2018.

Workshop med Bibelen Live og Captivator
Nu kan I opleve en inspirerende workshop med Hanne Dalsgaard og undertegnede. Hanne underviser erhversledere, præster og andre i kommunikation og kropssprog. Først reciterer jeg en bibeltekst og underviser jer i memoteknik. Derefter vil Hanne træne jer i, at formidle på en fængende måde. Workshoppen er oplagt til et provstikonvent, men er aktuel for alle der formidler til daglig. Se mere her.
 
Bibelen Live til Israel med Felix Rejser
Næste tur med Bibelen Live til Israel bliver i samarbejde med Felix Rejser. Datoerne ligger nu fast og det bliver d. 8.-16. september 2019. Programmet kan snart findes både på Felix Rejsers hjemmeside og på BibelenLive.dk. I kan også fortsat selv invitere Bibelen Live med på jeres egen sognetur eller lignende. Se mere her.
 
Bibelen Live i landsdækkende TV!
Ovenstående er et ønske som ikke er gået i opfyldelse - endnu. Jeg drømmer om, at være med til at åbne bibelteksten for mange tusinde mennesker, ved f.eks. at få lov at recitere juleevangeliet i Aftenshowet, Go' Aften Danmark eller lignende. Måske du, hvis du er enig, skulle sende en mail med et tip til go@tv2.dk og/eller aftenshowet@dr.dk? ;-)
 
"Og det skete i de dage..."
Gør som 17.954 andre: Se video med recitation af juleevangeliet. Denne video er den absolut mest sete af mine videoer fra Bibelen Live og den er selvsagt højaktuel lige nu. Se den, del den og brug den evt. til jeres gudstjenester i julen eller på jeres kirkes hjemmeside og lignende. Se mere her.
 
Glædelig jul! :-)
Til slut vil jeg gerne ønske alle, hvadenten du skal arbejde eller holde fri, en rigtig glædelig advents- og juletid! :-)