Nyhedsmail for Bibelen Live

Ønsker du at modtage nyheder fra Bibelen Live 3-4 gange om året, så send "Nyhedsmail" og din mailadresse. Nederst på denne side kan du læse sidste nyhedsmail, som jeg sendte ud i august 2017.

Arrangement nr. 400!
I denne uge, helt præcist onsdag d. 15 november er Bibelen Live i Sdr. Jylland med Esters Bog Live. Men det er ikke et helt alm. arrangement. Det er præcis nr. 400 i rækken! Tak til alle jer derude for mange helt fantastisk oplevelser, når jeg har været rundt i landet de seneste snart 7 år. Se fremtidig kalender her.
 
Bibelen Live i Radio24syv
Torsdag d. 2. november medvirkede jeg i kulturprogrammet AK 24syv. Det var en god og anderledes oplevelse, hvor jeg quizede imod en passioneret Shubidua-fan. Jeg fik også anledning til at fortælle lidt om Bibelen Live og hvorfor jeg gør hvad jeg gør. Lyt til programmet her.
 
Professoren og Performeren
Fremragende, underholdende, lærerig, horisontudvidende, øjen- og øreråbnende. Gribende fortællekunst og engageret og medrivende beretning om bibeloversættelsesarbejdet. Dette er udpluk fra sognepræst Helle Viufs beskrivelse af første arrangement med dette nye koncept. Se mere her.
 
Interview til Det Danske Bibelselskab
I oktober blev jeg interviewet til Bibelselskabets hjemmeside. Det blev til en fin snak om hvorfor jeg reciterer bibeltekster, men også om hvordan jeg lærer dem udenad og hvordan jeg i det hele taget arbejder med teksterne og de arbejder i mig. Læs interviewet her.
 
Bibelen Live til Sjælland i påskeugen i 2018
Står I og mangler et godt arrangement i påskeugen 2018, så kunne det være I skulle have besøg af Bibelen Live. Jeg har allerede et par arrangementer på Sjælland og forsøger at lave en tur og evt. holde hele påsken på Sjælland. Se mere her.
 
Sidste frist for tilmelding til "Bibelen Live - på rette sted"
Som nævnt i flere tidligere nyhedsmail tager jeg i foråret 2018 igen til Israel og reciterer og dramatiserer bibelteksterne på rette sted! Sidste frist for tilmelding er d. 20. december, så kontakt Unitas Rejser eller mig, hvis du/I ønsker at rejse med. Turen er fra d. 28. maj til d. 4. juni 2018. Se mere her.