Nyhedsmail for Bibelen Live

Ønsker du at modtage nyheder fra Bibelen Live 3-4 gange om året, så send "Nyhedsmail" og din mailadresse. Nederst på denne side kan du læse sidste nyhedsmail, som jeg sendte ud i maj 2017.

Ny video med salmer på nudansk
I Store Bededagsferie udkommer "TAK - Salmernes Bog på nudansk" fra Det Danske Bibelselskab. Jeg fik lov at smugkigge lige da teksten var sendt til trykken og valgte "Min skyld" og "En ny sang" - salme 32 og 33 i den nye oversættelse. Det gav mig et forspring, så jeg kunne lære disse salmer udenad og lave en video, som jeg er glad for nu at kunne dele med jer. Denne video er - ud over at teksten er på nudansk - anderledes på flere punkter ifht. mine tidligere videoer. Stilen er mere som en dogmefilm med håndholdt kamera. Dette giver jer en god mulighed for selv at "være" der og opleve teksten reciteret i to lange klip. I midten kommer der et lille mellemspil, hvilket passer godt til indholdet i teksterne. Musikken i dette mellemspil er lavet af Arvid Asmussen fra Århus.

Bibelen Live på YouTube og Facebook
Det er ikke nyt, at Bibelen Live er til stede på både YouTube og Facebook, men det er nyt at jeg har haft bedre tid til at være aktiv derinde. Den seneste tid har jeg f.eks. lagt ganske simple videoer ud, som blot er filmet med mobilen hjemme hos mig. Disse videoer kan bl.a. være næste søndags prædiketekst og kan bruges til forberedelse til søndagens prædiken, til fordybelse for sig selv, eller man kan vise dem på storskærm til gudstjeneste. De er - som alle andre videoer Bibelen Live har lavet - frit tilgængelige og gratis at bruge. Jeg håber, at du vil abonnere på min YouTube-kanal og synes godt om min Facebook-side.
 
Kort nyt fra Bibelen Live
  • Næste år ved denne tid - helt præcist mandag d. 28. maj - flyver jeg forhåbentlig til Israel igen for at recitere og dramatisere bibelteksterne på rette sted. Klik her for at finde program og pris m.m. Tag med og få en oplevelse for livet!
  • I øvelokalet herhjemme går tiden bl.a. med at forberede Jesu Lignelser Live. Tanken er at lave et arrangement, hvor jeg reciterer og dramatiserer nogle lignelser og ind imellem vil der være mulighed for at reflektere over indholdet ved hjælp af stilhed, musik, samtale m.m.
  • I december 2017 er der indtil videre god plads i min kalender. Hvis I ikke har fastlagt programmet for jeres julearrangementer, håber jeg, at I vil overveje De Ni Recitationer til Jul.