En konges selvbiografi

Bibelen Live tilbyder her en samlet oplevelse med recitation af et uddrag af Davids salmer bundet sammen af, at jeg tekstnært - men med egne ord - genfortæller historierne om David, som ligger bag nogle af salmerne. Med egne ord betyder både at det ikke er recitation, men også at det er David der selv fortæller. Den gamle kong David har kaldt folk sammen i Jerusalem og inden sin død fortæller han om sit liv og vandringen fra hyrdedreng til konge. Selve fortællingen tager ca. 50-55 min. inkl. recitation af salmerne. Se programforslag her.

Til alle andre arrangementer med Bibelen Live kan man iøvrigt bede mig afslutte med at recitere en af Davids Salmer fra Det Gamle Testamente. David har bl.a. skrevet Salme 4, som er en dejlig salme at afslutte med, hvis det er en aften jeg besøger jer.

Efter en aften i Bevtoft skrev sognepræst Peter Glistrup i gæstebogen: "Tak for "Davids Salmer Live" som vi fik lov til at opleve i Bevtoft kirke i går aftes. Du har en fantastisk gave til at lære udenad - tak at du bruger den til at gøre Bibelens ord levende for os. Din formidling af teksterne er levende og fængende. Du fik mig til at spejle mig i Davids liv, tro og tanker. Tak for det!"

Her kan du se en video, med recitation af salme 139.