En dag i selskab med Paulus

Da Paulus ville sende et brev til Filipperne, satte han sig formentlig ikke ned og skrev! Jeg tænker - uden af vide det - at Paulus har gået lidt rundt og sagt dét højt, som han ville sige til menigheden. Dette har hans skriver så skrevet ned. Når filipperne har modtaget brevet er der måske nogle, som har lært teksten udenad, så de mundtligt kunne give ordene videre til andre. Man genfortalte teksterne for hinanden og ordene blev holdt i live på den måde.

Dette har jeg forsøgt at genoplive, ved at lære hele Filipperbrevet udenad og dernæst arbejde med måden at udtrykke det i genfortællingen. Mange, som har oplevet Filipperbrevet Live, har sagt til mig, at de oplevede teksten på en helt ny og levende måde. Se evt. gæstebogenSelve recitationen af Filipperbrevet tager ca. 20 minutter og til et arrangement kunne vi f.eks. dele brevet op og spille noget musik undervejs. Se andre muligheder her.

Jeg har været ude med Filipperbrevet Live op mod 100 gange rundt i hele landet, og jeg glæder mig fortsat hver gang jeg kan få lov at dele dette brev med andre mennesker på en måde, som de færreste har oplevet! :-)